/
Tietoa meistä

Meistä

Kännykkäkauppa on suomalainen mobiilialaan erikoistunut yritys, myymäläketju ja verkkokauppa, joka palvelee yksityis- ja yritysasiakkaita. Yritys on perustettu alkujaan Raahessa kahden miehen yrityksenä, mutta myöhemmin matkan jatkuessa, palvelumme ovat laajentuneet Kalajoelle sekä Ylivieskaan.


Paikallisuus sekä nopea ja paras asiakaspalvelu ovat yrityksemme kivijalka. Haluamme palvella asiakkaitamme löytämällä heille parhaat tuotteet ja ratkaisut mobiilien maailmassa. Tuotteemme ovat laadukkaita ja niin ovat myös yhteistyökumppanimme, DNA, Elisa ja Telia, joiden jälleenmyynti kuuluu myös palveluumme.

Olemme 100% suomalainen yritys

Toimitamme tilauksen 1-5 arkipäivän kuluessa

Voit valita toimituksen suoraan kotiisi tai noudon myymälöistämme

Helppous

Meiltä voit ostaa netistä parin hiiren klikkauksen avulla ilman, että joudut keskustelemaan myyjän kanssa. Hinnoittelu on läpinäkyvää ja aina ajantasalla nettisivullamme.

Turvallisuus

Kännykkäkauppa Oy on AAA-luottoluokituksen omaava yritys

Palvelumme

Palveluihimme kuuluu Elisan, DNA;n ja Telian puhelin- ja nettiliittymät sekä puhelimet ja tarvikkeet. Meiltä saat myös kanavapaketit, Trackerin tuotteet ja kodin valvontalaitteet ja älykäskoti-ratkaisut.

Group 9@2x

Asiakaslupaus

Palvelemme asiakkaan kokonaisvaltaisesti löytämällä juuri hänelle sopivat mobiiliratkaisut. Kaikki asiakkaat ovat meille yhtä tärkeitä ja haluamme palvella hänet timattisella ammattitaidolla.