Yritysmyynti

Kännykkäkauppa on suosittu verkkokauppa, moni vaan ei tiedä, että se on ketterä kumppani myös yrityksille. Kännykkäkauppa palvelee kaikenkokoisia yrityksiä. Olemme itsekin yrittäjiä, joten osaamme ottaa huomioon maksuajat. Rahoitusratkaisumme ovat järkeviä, eikä niissä ole piilotettuja miinoja.

Edelläkävijä

Päivitä 5G Verkkoon

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Phasellus hendrerit.

Yritystili

Avaa yritystili

Tule Kännykkäkaupan B2B-asiakkaaksi ja avaa maksuton yritystili.

Käytä yritystiliä!

Yritysasiakkaille räätälöimme kokonaisratkaisut yrityksesi tarpeen mukaan. Laskutus tapahtuu verkkopankin tai verkkolaskutuksen kautta.

Päivitä laitteesi 5G verkkoon.

Free WiFi zone

Meiltä saat yrityksellesi huippunopeat 5G laitteet.

5G on uuden sukupolven mobiiliverkko, joka on aiempia verkkoja merkittävästi nopeampi ja viiveettömämpi. 5G-verkkoon myös mahtuu huomattavasti enemmän käyttäjiä. Viidennen sukupolven mobiili laajakaistaverkko kykenee ennennäkemättömän suureen ja nopeaan tiedonsiirtoon mullistaen samalla kotisi, vapaa-aikasi ja työsi.

 

Miten nopea 5G-verkko on?
5G lupaa sinulle todella nopeat yhteydet ja myös sen kapasiteetti on aivan omaa luokkaansa. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että verkkoon mahtuu samanaikaisesti huikea määrä käyttäjiä ja verkko on nopea kaikille. Tästä on hyötyä esimerkiksi tilanteissa, jossa suuri joukko käyttäjiä tarvitsee nopeaa nettiyhteyttä samanaikaisesti vaikkapa yleisötapahtumissa ja isoissa toimistoissa. Nopeus on 5G:n ehdoton etu.

 

Miten 5G-verkko eroaa 4G-verkosta?
5G on jopa kymmenen kertaa nopeampi kuin 4G, eli videoiden, elokuvien ja muiden suurten tiedostojen lataaminen tapahtuu vikkelästi. 5G-verkon kapasiteetti on myös 10 kertaa suurempi kuin 4G-verkossa eli verkkoon mahtuu käyttäjiä moninkertaisesti enemmän.

 

Onko 5G-verkko turvallinen?
5G-verkkoa on turvallista käyttää. 5G-verkkojen turvallisuutta on kehitetty aiempiin verkkoteknologioihin nähden. Suomessa tehdään tiivistä yhteistyötä viranomaisten, laitevalmistajien ja alan järjestöjen kanssa myös tulevien verkkojen turvallisuuden varmistamiseksi. Viranomaisten asettamat säteilyrajat koskevat kaikkia käytössä olevia mobiiliteknologioita, myös 5G:tä. 5G-teknologian aiheuttama säteilyaltistus on samaa tasoa kuin vanhemmissa mobiiliteknologioissa (2G, 3G, 4G).

 

Onko 5G:tä mahdollista käyttää muilla kuin 5G-puhelimilla?
5G-verkkoa voi hyödyntää 5G-puhelimella ja 5G-modeemilla. 5G-modeemit ja 5G-puhelimet toimivat myös 4G-verkossa ja vanhemmissa.

Esittelyssä olevat tuotteet

399,00 

249,00 

1099,00 

129,00 

799,00 

108,00 

315,00 

216,00 

Meillä on laaja valikoima
mobiililaitteista kännykkätarvikkeisiin